Icoon ster | Boven De Wolken

Een dochter met wilde kuren…

Wat begon als een simpel idee, barstte uit z’n voegen en werd een bedrijf dat (bijna) in heel België bekend is. Vooral als je iemand kent die ermee geconfronteerd wordt, is Bove... verder lezen

Wat begon als een simpel idee, barstte uit z’n voegen en werd een bedrijf dat (bijna) in heel België bekend is. Vooral als je iemand kent die ermee geconfronteerd wordt, is Boven De Wolken geen ‘ver-van-mijn-bedshow’ meer.

Boven De Wolken werd gedoopt als de dochter van Anneleen en Sharons. ‘Ons kindje’ zeggen we vaak. Een dochter met wilde kuren. Een-spring-in-’t-veld! Vaak extreem actief en héél soms sluimerend aanwezig om zich dan weer explosief te manifesteren. Samen… met een team van 20 administratieve helpers en 80 fotografen houden wij dat kind onder controle.

En als 2 leeuwinnen beschermen wij haar alsof het onze dochter is. Eind 2016, toen onze vzw naar ons gevoel al groot was (kuch), werden we uitgenodigd door DELA, dé uitvaartspecialist van België. Iets waarvan we dachten dat het een simpel bezoekje ging worden, werd eerder een ‘we vielen nog net niet van onze stoel’-moment. DELA bleek een bijzondere organisatie met een mooie missie: een waardig afscheid voor iedereen. Ze willen er zijn voor mensen, voor, tijdens en na een uitvaart. Ons initiatief kadert in deze filosofie want vele ouders van sterrenkindjes hebben vaak geen tastbare en blijvende herinnering aan hun baby’tje. DELA wilde onze vzw met plezier sponsoren. Het werd een fijn gesprek en we besloten hun voorstel in overweging te nemen.

We planden een nieuwe vergadering waarin wij onze bezorgdheden op tafel gooiden en zij hun verwachtingen. Verwachtingen die ambitieus maar haalbaar waren. “Boven De Wolken is enkel actief in Vlaanderen… Wij willen graag dat jullie groeien en Wallonië ook onder jullie vleugels nemen. Wij zouden het fijn vinden dat ELKE sterrenouder in België de mogelijkheid krijgt om een fotoreportage te laten maken van zijn/haar sterrenkindje. Hiervoor kunnen jullie dan iemand in dienst nemen die jullie kan helpen”, aldus DELA.

We stemden in en kregen daar nog geen seconde spijt van…

Onze dochter groeit, bloeit en spreekt zelfs al een beetje Frans! Sinds 1 april neemt Aurélie (onze werkneemster)als een échte tante ons meisje mee op avontuur in Wallonië. Een heuse opdracht, maar dankzij DELA, enorm veel passie, drijfveer en kracht is het verhaal van onze groeiende dochter eigenlijk nog maar pas begonnen…

Deel jouw verhaal met andere sterrenouders

Wens je andere sterrenouders een hart onder de riem te steken of jouw verhaal en dat van jouw sterretje te delen?

Bezorg ons jouw verhaal of persoonlijke ervaringen met Boven De Wolken en wij zorgen ervoor dat dit een mooi plaatsje krijgt op onze website.

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders
Iconen sterren | Boven De Wolken

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn ze volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders
close