Achtergrond header

Wens je graag een gift te doen?

De werking van Boven De Wolken hangt als VZW volledig af van de inzet van onze vrijwilligers, sponsors en giften. Je zou ons, alle sterrenkindjes én sterrenouders een heel warm hart kunnen toedragen door een kleine gift te doen.

Je kan een gift doen via de qr-code, of via overschrijving naar ons rekeningnummer: BE04 0018 2478 6531 – BIC: GEBABEBB. OPGELET: Donaties zijn NIET fiscaal aftrekbaar.

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders

#zichtbaarvooriedereen

Steun Boven De Wolken

Maak sterrenkindjes #zichtbaarvooriedereen dankzij jouw maandelijkse donatieHelp ons om sterrenouders een bijzondere ondersteuning aan te bieden, een moment van zachtheid, van samenzijn, van trots dankzij het beleven van unieke momenten en het nemen van foto’s die zoveel liefde vastleggen voor altijd.

Enkel dankzij jouw financiële steun kunnen wij dit taboe doorbreken en deze kostbare momenten gratis aan ouders blijven aanbieden.

Je kan ons ook maandelijks steunen

Wie dat wenst kan Boven De Wolken ook steunen door elke maand een bijdrage naar keuze te storten. Dit verloopt volledig automatisch. Opgelet: Donaties zijn NIET fiscaal aftrekbaar.

Gewenst bedrag

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders