Achtergrond header

Boven De Wolken heeft jouw steun nodig

Geef alle sterrenouders een mooie herinnering aan hun overleden baby. Wekelijks worden we voor een 21-tal fotosessies opgeroepen, wat wil zeggen dat we ongeveer 1100 baby’s per jaar fotograferen.

Boven De Wolken wil deze fotosessies gratis blijven aanbieden. Dit kan alleen met jouw steun.

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders

Doe een gift

De werking van Boven De Wolken hangt als VZW volledig af van de inzet van onze vrijwilligers, sponsors en giften. Je zou ons en alle sterrenouders een heel warm hart kunnen toedragen door een gift te doen.

Je kan een gift doen via de qr-code, of via overschrijving naar ons rekeningnummer: BE04 0018 2478 6531 – BIC: GEBABEBB.

Fiscaal attest

Voor donaties binnen België vanaf €40 is het mogelijk een fiscaal attest te ontvangen, daarvoor dient u uw gift te storten aan Het Fonds Vrienden van Boven De Wolken. Dat fonds wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting. De Belgische giften vanaf 40 € per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB).

Je kan storten via de Koning Boudewijnstichting:

  • op het rekeningnummer BE10 0000 0000 0404 – BIC GEBABEBB en mededeling +++ 623/3869/50085 +++
  • of gebruik deze link.
Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders

Neem Boven De Wolken op in jouw testament

Laat Boven De Wolken opnemen in je testament. Om je wegwijs te maken in de wetgeving rond legateren en schenken aan een goed doel heeft testament.be een gids uitgebracht die u hier gratis kunt downloaden of bestellen.

Word één van onze vrijwilligers

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Wij zijn steeds op zoek naar meer vrijwilligers, join us!