Ons gastenboek

Kwam jij of iemand in jouw omgeving recent in contact met onze organisatie en wil je deze ervaring graag delen? Laat een berichtje na in ons gastenboek.

Bedankt! Bedankt om op 8 mei nog voor prachtige foto’s van ons en ons dochtertje Lotte te zorgen! Na een voldragen zwangerschap zonder complicaties kijk je uit naar een geboorte. Helaas is die anders verlopen dan gepland, en hebben we slechts 3 dagen van haar kunnen genieten. Jullie hebben ervoor gezorgd dat ons laatste moment samen, en het meest intieme, voor altijd vast ligt, in ons hart, en op foto. Meer dan 1000x bedankt!

Katleen Jochems

11 jaar geleden heb ik miskraam gehad op 4 maanden van een tweeling. Het was echt intens, ik wist echt niet was mij overkwam tot één van de tweelingen in het toilet viel. Ik heb mijn ouders geroepen en dan heeft mijn papa naar ziekenhuis gebeld. Daar ben ik mijn tweede kindje verloren. Ik heb veel steun gehad van mijn mama, die is bij mij gebleven in ziekenhuis. Het waren twee meisjes: Fleur en Kenzy.

Saskia Schepens

Onze Noah blijft nu altijd een beetje bij ons. Jullie gaven niet enkel de mooiste foto’s maar ook woorden en steun. Dankjewel Dave, dankjewel Boven De Wolken!

Laura, Jordi, Adam & Noah*

Daar lag ik dan, juist bevallen van een 18 weken oude baby. Emoties gieren door men lichaam, zelf zoekende naar de beschrijving van men gevoel. Zoveel vragen , emoties.. Ik ben bevallen van mijn dood zoontje Revi. Daar komt ze binnen, Tine de fotograaf. Haar leuke zelf, respectvol, sereen en toch iemand die mij direct goed laat voelen. Erkenning dat is het woord dat ze me geeft en respect naar mij toe en naar men zoontje. Bij afscheid zei ze; misschien voelt het nu nog niet zo maar Proficiat je bent mama. Ik ben mama! Ja! Ze was de eerste persoon die dit tegen me zei. 24u later komen men foto’s aan.. Onbeschrijflijk mooi! Vele emoties van geluk/verdriet komen weer naar boven. Tranen van blijdschap dat ze mijn zoontje zo mooi heeft gefotografeerd. Tranen van verdriet want nu zie ik hem alleen nog op papier. Zijn urne staat dicht bij me, zijn fotos op elke mogelijke manier opgeslagen. zo kan ik hem nog altijd bewonderen. Bedankt om mijn sterrenkindje mijn zoontje te laten bestaan. Een buiging naar jullie toe.

Shanna D'Haenens

Dank je wel voor de mooie foto’s van zo’n moeilijk afscheid. Van een kleinkindje dat je nog nooit gezien hebt of gevoeld of aangeraakt. Je hebt het ook nog niet kunnen horen. Het was nog maar het prille begin, maar toch was het al een mensje. Hij werd met heel veel plezier verwacht. Ook al zou het nog een tijd duren. Nogmaals dank je wel. De ouders waren er bij, de grootouders niet. Heel begrijpelijk. Maar door die foto’s waren we er toch voor een stukje bij. Dank je wel dat jullie dit willen, kunnen en mogen doen.

Karla Vandamme

Op onze controle van 20 weken, zag men dat ons zoontje niet meer leefde. Zo plots, zo onverwacht… Zoveel pijn en zoveel verdriet… Maar toch konden jullie ons nog momenten geven met onze zoon om te koesteren voor altijd. Wat jullie doen, is echt ongelofelijk! Veel respect hiervoor! Sofie & Liesje, dankjewel voor de woorden, de steun, de laatste intieme momenten,…..dit vergeten we nooit.

Bjorn en Sabina

17 september 2020 moesten wij Ellise* verwelkomen en onmiddellijk afscheid van haar nemen. Ongelooflijk pijnlijk, we waren gebroken. Julian kwam de dag erna bij ons thuis en we namen buiten prachtige foto’s die we voor eeuwig zullen koesteren! Het heeft ons veel troost en mooie herinneringen gegeven als gezin en met onze dochter!

John, Tinne, Jules en Ellise*

Met pijn in mijn hart lees ik hoeveel ouders een sterrenkindje hebben. Gelukkig zijn jullie er om een laatste fijne hulp te bieden, had dit maar vroeger ook zo geweest. De enige uitleg die ik kreeg, nadat ons dochterje (6d oud) in 1971 gestorven is: ‘ween maar niet, volgend jaar lig je hier terug!!!’ Maar dan kan dit nooit hetzelfde kindje zijn, ik heb geen enkele foto van haar. Het alleen naar huis gaan in een leeg huis en zonder begeleiding is moordend hard…..In 1974 is onze Lieven geboren: 10 dagen kliniek door keizersnede,10 dagen thuis en dan moeten vaststellen dat hij hetzelfde had als zijn zusje (hartklep die niet sloot). Is na 2 weken overleden in het UZ van Gent, zonder hem niet één keer te mogen vastnemen. Hij is in de operatie gebleven, dezelfde dag hem niet meer mogen zien. De volgende dag afscheid kunnen nemen in het mortuarium (ijskoude ruimte), alles zonder dat er maar één iemand iets zei tegen ons en dan mag je vertrekken met lege handen. Van ons Christa hebben we geen enkele foto maar van Lieven gelukkig een paar fotootjes. We hebben dan gelukkig nog een zoon gekregen in 1972 die gezond is en daardoor hebben we nu 2 prachtige kleinkinderen gekregen. Maar de pijn en gemis zijn voor ons ganse leven. Proficiat voor de mooie begeleiding van deze mensen!

Christine

Dear Boven de Wolken Team, Brecht and myself are touched by the birthday card you sent for Julien. We are very grateful to this day that you’ve shared Julien’s journey with us. Julien will forever be in our hearts. We appreciate your unconditional love and support and may your organization prosper and continue to spread love to every parent that went through the same obstacle as ours. Thank you.

Jacky & Brecht

30 juli 2020 moesten wij ons bloemetje laten weghalen. Op 2 augustus 2020 kwam er een fotograaf van Boven De Wolken, Dave Lust. En wat een warm persoon. Maakte door jullie ons zoooo gelukkig… Ook tijdens Lily-Rose haar dienstje was Dave er ook bij, niet als fotograaf maar als steun vanuit Boven De Wolken. Bedankt!!!

Valery en Gregory
Meer laden

Laat een berichtje na

Wens je jouw ervaring met Boven De Wolken graag te delen? Laat een berichtje na in ons gastenboek. Wij publiceren dit zo snel mogelijk.

    Bericht verzenden

    Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders
    Loading icon Impakt