Ons gastenboek

Kwam jij of iemand in jouw omgeving recent in contact met onze organisatie en wil je deze ervaring graag delen? Laat een berichtje na in ons gastenboek.

Op 25 februari 1985 vernamen we dat ons zoontje Jeroen, net voor de geboorte plots gestorven was. Onze wereld stond toen even stil.
Wat toen zo anders was … we konden even afscheid nemen in het mortuarium van het ziekenhuis.
Van foto’s nemen was geen sprake. Geen enkele herinnering aan wat wij los moesten laten…
In het trouwboekje verscheen de tekst ‘levenloos kind van het mannelijk geslacht’.
Pas in 1999 werd de wet aangepast, en kon de naam Jeroen toegevoegd worden.
Jaren geleden nam ik contact op met het ziekenhuis, in de hoop dat er in het dossier nog iets terug te vinden was. De steun en medewerking die ik kreeg waren fantastisch, maar het mocht niet zijn. Geen foto’s.

Wat een schril contrast met wat ik nu beleef en voel in deze warme wolkenfamilie .

Beste vrienden, wat jullie doen is fantastisch, hartverwarmend. Een organisatie als ‘Boven de Wolken’ mag nooit verdwijnen, want ik ken het gemis om geen foto’s te hebben. Ik ben dan ook fier dat ik sedert mei als wolkenwachter deel mag uitmaken van deze warme familie.

Marco en Florette Penxten-Snellings

Ik zou deze organisatie heel graag in de kijker zetten. Bij ons sloeg het noodlot toe in November 2019. En dankzij deze mensen hebben wij voor altijd een aandenken.
Mama van sterrekindje JACE

Van Herzeele Els

Wat jullie doen is prachtig en ik heb jullie gesteund

Vranken Riet

Op 20/02/2020 werd onze knappe dochter Hannah geboren na een voldragen, goed verlopen zwangerschap. Een weekje later moesten we haar opnieuw afgeven. Dankzij Boven De Wolken hebben wij prachtige foto’s van ons sterretje die ons een houvast bieden en die ons helpen om de herinneringen aan haar levendig te houden.
Nu ons regenboogje bijna 1 jaar oud is, proberen we haar zusje al zoveel mogelijk te betrekken. Zo hebben we voor haar de prachtige reiskoffer van Boven De Wolken gekocht. Een supermooie reiskoffer met telkens een knipoog naar grote zus als ze op stap gaat.
Een organisatie zoals dit is een onvoorwaardelijke steun voor ouders die door de moeilijkste momenten van hun leven gaan.
1000x Bedankt!

Karlien Moonens

Bedankt! Bedankt om op 8 mei nog voor prachtige foto’s van ons en ons dochtertje Lotte te zorgen! Na een voldragen zwangerschap zonder complicaties kijk je uit naar een geboorte. Helaas is die anders verlopen dan gepland, en hebben we slechts 3 dagen van haar kunnen genieten. Jullie hebben ervoor gezorgd dat ons laatste moment samen, en het meest intieme, voor altijd vast ligt, in ons hart, en op foto. Meer dan 1000x bedankt!

Katleen Jochems

11 jaar geleden heb ik miskraam gehad op 4 maanden van een tweeling. Het was echt intens, ik wist echt niet was mij overkwam tot één van de tweelingen in het toilet viel. Ik heb mijn ouders geroepen en dan heeft mijn papa naar ziekenhuis gebeld. Daar ben ik mijn tweede kindje verloren. Ik heb veel steun gehad van mijn mama, die is bij mij gebleven in ziekenhuis. Het waren twee meisjes: Fleur en Kenzy.

Saskia Schepens

Onze Noah blijft nu altijd een beetje bij ons. Jullie gaven niet enkel de mooiste foto’s maar ook woorden en steun. Dankjewel Dave, dankjewel Boven De Wolken!

Laura, Jordi, Adam & Noah*

Daar lag ik dan, juist bevallen van een 18 weken oude baby. Emoties gieren door men lichaam, zelf zoekende naar de beschrijving van men gevoel. Zoveel vragen , emoties.. Ik ben bevallen van mijn dood zoontje Revi. Daar komt ze binnen, Tine de fotograaf. Haar leuke zelf, respectvol, sereen en toch iemand die mij direct goed laat voelen. Erkenning dat is het woord dat ze me geeft en respect naar mij toe en naar men zoontje. Bij afscheid zei ze; misschien voelt het nu nog niet zo maar Proficiat je bent mama. Ik ben mama! Ja! Ze was de eerste persoon die dit tegen me zei. 24u later komen men foto’s aan.. Onbeschrijflijk mooi! Vele emoties van geluk/verdriet komen weer naar boven. Tranen van blijdschap dat ze mijn zoontje zo mooi heeft gefotografeerd. Tranen van verdriet want nu zie ik hem alleen nog op papier. Zijn urne staat dicht bij me, zijn fotos op elke mogelijke manier opgeslagen. zo kan ik hem nog altijd bewonderen. Bedankt om mijn sterrenkindje mijn zoontje te laten bestaan. Een buiging naar jullie toe.

Shanna D'Haenens

Dank je wel voor de mooie foto’s van zo’n moeilijk afscheid. Van een kleinkindje dat je nog nooit gezien hebt of gevoeld of aangeraakt. Je hebt het ook nog niet kunnen horen. Het was nog maar het prille begin, maar toch was het al een mensje. Hij werd met heel veel plezier verwacht. Ook al zou het nog een tijd duren. Nogmaals dank je wel. De ouders waren er bij, de grootouders niet. Heel begrijpelijk. Maar door die foto’s waren we er toch voor een stukje bij. Dank je wel dat jullie dit willen, kunnen en mogen doen.

Karla Vandamme

Op onze controle van 20 weken, zag men dat ons zoontje niet meer leefde. Zo plots, zo onverwacht… Zoveel pijn en zoveel verdriet… Maar toch konden jullie ons nog momenten geven met onze zoon om te koesteren voor altijd. Wat jullie doen, is echt ongelofelijk! Veel respect hiervoor! Sofie & Liesje, dankjewel voor de woorden, de steun, de laatste intieme momenten,…..dit vergeten we nooit.

Bjorn en Sabina
Meer laden

Laat een berichtje na

Wens je jouw ervaring met Boven De Wolken graag te delen? Laat een berichtje na in ons gastenboek. Wij publiceren dit zo snel mogelijk.

    Bericht verzenden

    Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders
    Loading icon Impakt