Ons gastenboek

Kwam jij of iemand in jouw omgeving recent in contact met onze organisatie en wil je deze ervaring graag delen? Laat een berichtje na in ons gastenboek.

De tastbare herinneringen die wij nu hebben van onze dochters Hayley & Hope dankzij deze mooie fotoshoot is het mooiste geschenk dat iemand ons ooit kon gegeven tijdens dit intens verdriet/verlies.

DANKJEWEL, AN NELISSEN!!

Joyce Renoir

Op 24 januari 2024 werd ons sterretje Billie geboren. De pijn en het immense verdriet bij het verlies van ons dochtertje kan niemand wegnemen, maar de fotosessie van Boven De Wolken was voor ons wel een prachtig moment om op een waardige manier afscheid te nemen van haar. De tastbare herinneringen die we hebben dankzij deze fotoshoot zijn het mooiste geschenk dat iemand ons heeft gegeven tijdens dit intense verlies.

Bedankt Dominique De Visscher!!!

Termote Laurence

Jessy, wauw! Hoe dankbaar zijn we jou!
Dankzij jou hebben we de meest warme foto’s, dankzij jou voelen we ons begrepen en DANKZIJ JOU kwam onze MOOIE dochter WIEZE* mee naar huis omdat jij dit mee voor ons mogelijk maakte.
We hebben DANKZIJ JOU thuis mooie momenten en herinneringen gemaakt.
En DANKZIJ JOU hebben wij foto’s van de eerste tot de laatste seconde met haar omdat je zelfs de moeite deed om mee afscheid te komen nemen op haar crematie.

BEDANKT JESSY DASQUE

Lindsey en Maarten

Na 39 weken zwangerschap is mijn dochtertje dood geboren. Er was niks die erop wees dat dit ging gebeuren want ik heb 39 weken lang een zalige zwangerschap gehad.
Ik wil heel graag Valerie bedanken die zo snel in het ziekenhuis stond en mij heel mooie foto’s van mijn dochtertje heeft gegeven zodat ze voor altijd herinnerd kan worden.

Annemieke Brion

My never ending story Dennis

Op 8 augustus 1994 werd mijn eerste zoontje Dennis na 30 weken zwangerschap stil geboren.
Op de laatste echo zag alles er goed uit, tot een week later. Daar was je dan, mijn lief mooi zoontje, geboren in alle stilte. Mijn wereld stortte in elkaar. In het ziekenhuis hebben ze 2 foto’s getrokken, niet de allermooiste.
Over een paar jaar heb ik contact opgenomen met boven de wolken met de vraag of ze iets moois van mijn foto’s konden maken. Het kon! Een lieve dame zei me dat ik mijn dierbare foto’s moest opsturen. Ik heb nog niet de  moed gehad om dat te doen. Ik ben bang dat ze verloren zouden gaan in de post en dat zou ik mezelf nooit vergeven. Misschien stuur ik ze nog eens op als ik er klaar voor ben.
Lieve Dennis: Mijn liefde is nog even groot als 29 jaar geleden. ♥ ♥ Love You ♥ ♥
Boven de wolken doe zo voort, ik heb veel bewondering voor jullie organisatie en op een dag neem ik terug contact op.

Baveghems Nathalie

Nathalie Baveghems

Mijn kleine prinses Camille*

Op 19 weken zwangerschap sloeg het noodlot toe.
24 uur hiervoor had ik nog een perfecte echo gehad.

Wat was ze actief. Ze zwaaide, ik kreeg haar voetje te zien en ze was volop aan het bewegen.
Onze momentjes samen waarop ik jou voelde bewegen zal ik nooit vergeten.
Het was zo bijzonder…

Zonder duidelijke redenen, zonder te begrijpen waarom, besloot jij op 29 januari 2023 om op deze wereld te komen. In stilte…

Perfect en volmaakt, maar niet volgroeid…

Lieve schat, je liet een leegte achter.
Je bent het mooiste wat me ooit is overkomen.

Lieve Camille, vergeten zal ik nooit, van je houden zal ik altijd.

Dankjewel aan Boven De Wolken, om dit verdrietige maar toch mooie moment vast te leggen. Foto’s en herinneringen die ik voor altijd zal koesteren.

Ellen

Op 3 augustus 2022 moest ik mijn zoontje Luan noodgedwongen laten gaan aan 24 weken en 6 dagen zwangerschap. Omwille van de complicaties (inwendige bloeding) die zich voordeden en omdat ik fysiek enorm veel problemen kreeg.

Ik ben jullie enorm dankbaarder voor de foto’s die boven de wolken gemaakt heeft van mijn zoontje. Dankzij jullie heb ik meer dan 80 prachtige foto’s, foto’s die ikzelf nooit ging kunnen nemen!

Oneindig veel dank aan boven de wolken! Heel veel bewondering!!

Sharon Popelier

Op 2 november 1986 vond ik mijn kindje dood in zijn bedje, hij was pas 2 maanden oud. Ja het is lang geleden, maar eind december 2022 kwam ik jullie vzw tegen en ik vond het zo super wat jullie doen om het afscheid een beetje te verzachten voor ouders en hun familie.
Ik heb niks meer. Enkel een paar foto’s en zijn geboortedag en zijn sterfdag in mijn hart en in mijn geheugen.
Het verdriet verzacht maar de pijn gaat nooit weg. Hierdoor blijf ik jullie volgen. Ik was lid van vzw Wiegendood Waasland waar ik een beetje steun vond bij lotgenoten.
Wat jullie doen doet me deugd, super mooi werk.
Groetjes Brigitte.

Brigitte Baetens

Esmée, onze kleindochter, kwam als vlinderkindje op de wereld. Het was heel moeilijk voor ons. Zelf hebben we twee kindjes veel te vroeg afgegeven. Toen zonder ondersteuning (bestond niet, of nooit van gehoord). Wat zijn we blij met de prachtige foto’s die nu we van Esmée kunnen bewonderen. Aan de vrijwilligster die de foto’s genomen heeft een oprechte dankjewel, de foto’s zijn prachtig. Trotse moeke en vake.

Van Damme Nancy

Op maandag 2 september 1991 werd ons eerste zoontje, na 20 weken zwangerschap, dood geboren.

Een tijdje later belde ik naar de gynaecoloog met de vraag of er foto’s genomen waren. Dat was niet gebeurd. Het was er geen museum, ik moest het proberen te vergeten, zei hij. Mijn antwoord was dat ik dat nooit van plan was.

Gelukkig is er sindsdien veel veranderd. Doe zo voort.

Mieke Sportmans
Meer laden

Laat een berichtje na

Wens je jouw ervaring met Boven De Wolken graag te delen? Laat een berichtje na in ons gastenboek. Wij publiceren dit zo snel mogelijk.

    Bericht verzenden
    Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders
    Loading icon Impakt