Icoon eekhoorn | Boven De Wolken

Word vrijwilliger bij Boven De Wolken

Wil jij graag deel uitmaken van onze groeiende Boven De Wolken familie van vrijwilligers? Maak hieronder je keuze en stel je kandidaat!

Samenwerken als fotograaf

Omdat je een fotosessie nooit meer kan overdoen en omdat de foto’s van Boven De Wolken vast en zeker een van de weinige fotoreeksen zijn die ouders zullen hebben, wordt iedere aanmelding met veel aandacht en zorg beoordeeld.

In eerste instantie gaan we op zoek naar vrijwilligers met veel empathie en een groot hart, maar minstens even belangrijk is dat je beschikt over een grote kennis van fotografie.

Werken als vrijwilliger voor Boven De Wolken wil ook zeggen dat je terechtkomt in een héél warm team, ook wel de ‘Boven De Wolken-familie’ genoemd. Weet dat je met open armen zal worden ontvangen en dat ieder van ons openstaat voor feedback en de nodige hulp.

Een eerste sessie volg je dan ook samen met een ‘ervaren’ fotograaf zodat je voor jezelf kan uitmaken of dit iets is waar je je blijvend voor wil inzetten.

Kan je om met moeilijke lichtomstandigheden? Ben je in het bezit van een professioneel toestel? Heb je voldoende kennis van Photoshop en/of Lightroom en heb je daarbovenop nog eens voldoende mensenkennis, moed, respect en tact? Dan kijken wij heel erg uit naar je sollicitatie!

Stel je kandidaat

  Zelfstandig fotograaf in hoofdberoepZelfstandig fotograaf in bijberoepHobbyfotograaf
  RawJpeg

  In deze map vind je 4 beelden. Vertel ons wat er te zien is EN welke instellingen en/of bewerkingen jij zou aanpassen om dit soort foto te vermijden. Spreek hierbij in foto-termen.

  Stuur min. 10 - max. 25 eigen foto’s via wetransfer naar info@bovendewolken.be. Dit mogen newborn, reportage of portret foto’s zijn. Veel succes!

  Gegevens verzenden

  Samenwerken als vrijwilliger

  Ben jij een jurist, advocaat, notaris, marketing manager, videograaf, IT-specialist, dichter, redacteur, logistiek medewerker, pr manager, kunstenaar of denk je dat je het talent en de creativiteit bezit om ons te helpen groeien? Dan horen wij het graag en kijken wij heel erg uit naar je sollicitatie!

  Stel je kandidaat

   Gegevens verzenden

   Onze wolkenfamilie

   We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

   Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

   Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!