#zichtbaarvooriedereen

Steun Boven De Wolken met een maandelijkse donatie.

Maak sterrenkindjes #zichtbaarvooriedereen dankzij jouw maandelijkse donatie! Help ons om sterrenouders een bijzondere ondersteuning aan te bieden, een moment van zachtheid, van samenzijn, van trots dankzij het beleven van unieke momenten en het nemen van foto’s die zoveel liefde vastleggen voor altijd.

Enkel dankzij jouw financiële steun kunnen wij dit taboe doorbreken en deze kostbare momenten gratis aan ouders blijven aanbieden.

Jouw donatie maakt het voor ons mogelijk een verjaardagskaartje te sturen, ziekenhuizen van de nodige folders te voorzien, onze fotosessies gratis aan te bieden & sterrenouderavonden te organiseren.

Ik steun Boven De Wolken en maak sterrenkindjes zichtbaar voor iedereen

Elke donatie telt en maakt het verschil in onze dagelijkse werking. Kies hier wat je aan onze VZW wenst te doneren:

1. Kies uw type donatie

éénmalig
Maandelijks
Elke donatie telt en maakt het verschil in onze dagelijkse werking. Hiermee kunnen wij aan elke ouder die dat wenst een gratis fotosessie met hun overleden kindje aanbieden.

Word lid van de #Zichtbaarvooriedereen community! 

Een maandelijkse donatie is de meest effectieve bijdrage. Deze regelmatige en blijvende steun helpt ons om op lange termijn onze werking verder te zetten. Het laat ons toe de toekomst van onze vzw te verzekeren zonder vrees voor morgen.

#Zichtbaarvooriedereen community

Help je mee onze campagne te verpreiden? Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat onze werking gratis blijft voor iedereen.
Deel dit kader op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Maak een leuke story, vertel het aan al je vrienden en familie en gebruik de hashtag #Zichtbaarvooriedereen

2. Kies uw bedrag

€ 5
€ 15
€ 25
€ 55
€ 100

Hoeveel uw donatie voor anderen betekent:

€ 5

Een verjaardagskaartje voor de eerste verjaardag van het kindje

€ 15

Een autorit voor één vrijwilliger voor een fotosessie

€ 25

Folders voor één ziekenhuis gedurende een jaar

€ 55

Een fotosessie

€ 100

Sensibiliseringsavonden rond perinataal verlies, logistieke kost sterrenouderavond

3. Donatie afronden

Gewenst bedrag

*Fiscaal attest

Op dit ogenblik kan Boven De Wolken VZW geen fiscaal attest voorzien voor uw donatie. Wij doen er alles aan om dit in de toekomst mogelijk te maken.

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders

Veelgestelde vragen

Nood aan meer informatie voordat u wenst te doneren? Neem een kijkje tussen onze veelgestelde vragen:

Waarom doneren aan Boven De Wolken?

Uw donatie wordt automatisch geïnvesteerd in het werk dat we doen.

Een bijzondere ondersteuning dankzij fotografie, ondersteuning van ouders, verjaardagskaartjes, sensibilisering rond perinataal verlies, sterrenouderavonden,…

De aanvraag om fiscale attesten te mogen uitreiken loopt momenteel. We hopen deze in 2024 te verkrijgen.

Boven De Wolken geeft de voorkeur aan een doorlopende maandelijkse bijdrage omdat dit minder kosten met zich meebrengt en een betere planning mogelijk maakt.

Elke donatie telt en maakt een verschil in onze dagelijkse werking.

U kunt een gift overmaken op de rekening van Boven De Wolken BE07 0018 3762 3166 – BIC: GEBABEBB. (Vermeld “donatie + uw naam”).

Dit kan zeker! Via BE07 0018 3762 3166 –BIC : GEBABEBB kan u ook doneren.

U kan in onze webshop ook allerhande troost- en regenboog cadeautjes en mooie hebbedingetjes kopen. Die opbrengst gaat steeds naar de werking van onze vzw.

Neem ook zeker een kijkje op onze actiepagina als u zelf de handen uit de mouwen wil steken of een actie wilt steunen.

Als u hulp wilt of uw donatie wilt wijzigen, neem dan telefonisch contact met ons op via 059/79.00.80 (werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur) of per mail: info@bovendewolken.be.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief via de link: https://www.bovendewolken.be/

De eerste 250 donateurs hebben recht op een gratis totebag. U zal in de automatische mailing, die na inschrijving wordt verzonden, kunnen zien of u recht heeft op een gratis totebag. Deze worden ten laatste eind juli verzonden naar het opgegeven adres.

Indien u maandelijks doneert, dan ontvangt u jaarlijks op uw verjaardag een korting van 10% die u kan gebruiken in onze webshop. Daarnaast houden we u graag op de hoogte van onze werking via de nieuwsbrief.

De informatie die we verzamelen via dit formulier is bedoeld voor onze afdeling fondsenwerving. We kunnen deze in de toekomst ook gebruiken om uw fiscaal attest aan te maken als u deze optie gekozen hebt.

Alle bankgegevens om de betaling te verwerken zijn versleuteld met het SSL-protocol. Ze worden slechts bewaard voor de duur die strikt noodzakelijk is om deze doeleinden te verwezenlijken.

Voor meer informatie kan u altijd ons privacybeleid raadplegen: https://www.bovendewolken.be/privacybeleid/