Yannick Lanssens

Vrijwillige fotograaf

https://www.fotoyannick.be/

Yannick Lanssens

Yannick Lanssens – Foto Yannick – Mama van Emill en Henri, sterrenmama van Baptiste

Foto’s zijn herinneringen die we levenslang bewaren. Naarmate we ouder worden beseffen we meer en meer de waarde ervan. Als sterrenmama bekijk ik vaak de foto’s van m’n zoontje Baptiste en net daarom ben ik bij Boven De Wolken. Ik weet hoe kostbaar deze zijn. Graag wil ik m’n kunnen in de fotografie hier dan ook voor gebruiken en de ouders een tastbare herinnering bezorgen, hopende dat ze ook een steun zijn in hun rouwverwerking. Trots dat ik bij deze warme familie mag horen, een geweldig team!

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders