Wouter Verplancke

Vrijwillige fotograaf

https://www.wove.be

Wouter Verplancke

Leerkracht in hart en nieren.
Creatief met een hoek af.
Fotograaf die in beelden denkt.
Echtgenoot van de beste vrouw ter wereld.De passie van fotografie begon op mijn achttiende verjaardag toen ik een camera kreeg van mijn ouders (beste cadeau ever, bedankt mama en papa!). Een eerste eureka moment kwam toen ik mijn camera binnensmokkelde op een concert. Vanaf toen was ik concertfotograaf tot ik door vrienden gevraagd werd om een huwelijk te doen. Geleidelijk aan is mijn carrière als fotograaf gegroeid.
Toch had ik het gevoel iets te missen in mijn leven. Ik wou iets betekenen voor mensen zonder dat er geld mee gemoeid was en toen kwam ik terecht bij ‘Boven De Wolken’. Ik werd geselecteerd en nu krijg ik de kans om een rol te spelen in deze organisatie.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders