Tessa Schoonaert

Vrijwillige fotograaf

Tessa Schoonaert

 

 

Hi, ik ben Tessa. Ik ben 28 jaar en mama van Loïc en Babette. Ik woon samen met mijn vriend, de kindjes en onze hond in Woesten. Ik ben fulltime fotograaf en fotografeer voornamelijk baby’s, kinderen en gezinnen. De passie voor fotografie heeft er altijd al ingezeten.

Ik houd ervan om gezinnen vast te leggen zoals ze echt zijn. De liefde en warmte binnen een gezin op beeld zetten, dat is het mooiste wat er is.

Het was nog nooit in me opgekomen om fotograaf te worden voor Boven De Wolken. Ik ben een heel introvert persoon met enorme voelsprieten die heel snel emoties van anderen in me opneemt. Alles wat je niet moet zijn om bij Boven de Wolken te fotograferen dacht ik. Tot de bevalling van onze dochter. Onze geboortefotograaf Bo vertelde vol passie over haar werk bij Boven De Wolken. Toen begon er iets te kriebelen in mij. Ik liet het nog enkele maanden bezinken, maar besloot even later toch de sprong te wagen. Ik ben nog niet lang vrijwilliger en moet zeker nog groeien, maar ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn keuze. Boven de Wolken is een warme, grote familie. Ondanks het verdriet en de rauwe pijn die het met zich meebrengt, overheerst de liefde en warmte binnen een gezin altijd. Ik ben enorm dankbaar dat ik al deze mooie sterretjes mag ontmoeten en een tastbare herinnering kan nalaten aan de familie.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders