Tessa Cornelissen

Vrijwillige fotograaf

Tessa Cornelissen

Hey, ik ben Tessa, 

 

42 jaar, getrouwd, en mama van twee tieners. 

 

Ik hou er van om kleine en grote momenten te vangen, de tijd even te bevriezen, en herinneringen vast te leggen om jaren later nog te kunnen koesteren.  

 

In het dagdagelijkse leven ben ik jurist voor de overheid. Ik zocht – nu mijn eigen kinderen steeds meer hun eigen weg beginnen in te slaan – naar iets zinvols. Ik hoorde tijdens mijn opleiding fotografie over Boven de Wolken, en voelde meteen dat dat nu precies iets is wat ik zo graag met fotografie doe. Ik ben nog niet zo lang bezig, maar ervaar het als zo enorm betekenisvol en ik ben zo dankbaar om ergens toch dat kleine beetje te kunnen helpen bij het verwerken van al dat verdriet, maar ook om al die liefde en trots te kunnen vastleggen.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders