Steven Lemmens

Vrijwillige fotograaf

https://www.stevenlemmens.be

Steven Lemmens

Fotografie is mijn lust en leven, verworden tot een passioneel bijberoep.

Sinds mijn kindertijd, toen mijn papa me leerde hoe met een camera om te gaan tot mijn 21e was het veelal een hobby.Vanaf mijn 21ste en de aanschaf van mijn eerste digitale camera ben ik me veel concreter gaan toeleggen op fotografie. Eerst via nightlife en reportagefotografie, en als hobby modelfotografie ben ik langzaam doorgegroeid naar Art-direction voor mode-projecten en een productiestudio in Berchem. Verder gaat de camera altijd mee op reis en heb ik onlangs een productiehuisje opgericht dat zich toelegt op huwelijksfotografie en videografie.

Boven De Wolken is voor mij een initiatief waar ik volledig achter sta, om – op de moeilijkste momenten – toch die herinnering te kunnen maken die kersverse mama’s en papa’s kunnen helpen in hun verwerkingsproces. Ik ben trots deel uit te maken van een fotografenteam dat zoveel menselijkheid en medeleven aan de dag legt, elke dag opnieuw.

 

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders