Stefaan Helderweirt

Vrijwillige medewerker

Stefaan Helderweirt

Staat in voor de organisatie van evenementen en is voorzitter van de VZW.

Ik ben papa van Luca, Nina*, Loïc en Ellis. In 2012 verloren we Nina aan hernia diafragmatica. Wat een mooie dag zou worden werd plots een dag waar een sterretje werd geboren. Mijn mooiste sterretje. Daar stonden we in ons huis met een lege maxi cosy… Verwaaid en verbrokkeld, een huis waar niemand wachtte. Niemand, behalve Luca, een klein sterk jongetje van toen 2 jaar oud. Dit ventje, ondertussen een stoere 8 jarige kerel is net zoals zijn vader even zot van zijn kleine zus. Toen met 3 of eigenlijk 4, en ondertussen een gezin van 6.

Vanuit mijn liefde voor haar, maar ook omdat ik het wil. Omdat ik zeker ben dat wij maatschappelijk een verschil kunnen maken. Daarom zet ik mij in voor Boven de Wolken, onze 2de familie. Samen één doel, zorgen voor kostbare herinneringen.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders