Sophie Ceurtvriend

Vrijwillige fotograaf

https://www.sophiesticatedphotography.com/

Sophie Ceurtvriend

Hallo,

Ik ben Sophie, lifestyle fotograaf en liefhebber van al wat mooi is en een serieuze zwak voor schoon licht.
Ik fotografeer vooral huwelijken, self love en alle momenten die gezinsgerelateerd zijn.
Momenten vastleggen en een verhaal vertellen met mijn beelden.
Samen met enkele bevriende fotografen organiseren we ook buitenlandse en binnenlandse workation-workshops voor andere fotografen.

Momentgenieter met een enorme “wanderlust” en best wel verliefd op het leven. Al loopt dat ook niet altijd van een leien dakje, no highs without lows!

Ik ben een self taught fotograaf, iets waar ik jaren heel onzeker over was. Maar 7 jaar later ben ik er eigenlijk heel fier op.

Enkele jaren geleden was ik samen zwanger met een heel goede vriendin, vrijwel gelijklopend. Boris kwam op 24 weken ter wereld en dat was nét te vroeg voor de kleine man. Er kwamen heel wat dingen los bij mij.
Dit was voor mij een enorme motivatie om te fotograferen voor Boven De Wolken. Dank je Borisje!

Ontzettend veel verdriet maar bovenal heel veel liefde, kostbare momenten en warmte ervaren én vastleggen.
Van onschatbare waarde, wat wij allemaal (iedereen bij BDW) doen.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders