Sofie Brosens

Vrijwillige medewerker

Sofie Brosens

Staat in voor het opvolgen van de oproepen

Groot hart voor onze allerkleinsten en hun ouders op de afdeling neonatologie in ZNA Middelheim in Antwerpen.

Jammer genoeg loopt het leven niet altijd zoals je hoopt of verwacht. Als vroedvrouw heb je de belangrijke taak om ook deze momenten van pijn en verdriet onvergetelijk te maken voor de ouders, voor de familie. Je hebt maar één kans om dit goed te doen…

Boven De Wolken is hierin een aanvulling van onschatbare waarde. Herinneringen voor het leven van leven dat je moet loslaten.

Daarom wil ik mij inzetten voor Boven De Wolken! Niet als fotograaf, maar achter de schermen als opvolger van oproepen. Fier dat ik sinds augustus 2018 deel mag uitmaken van dit warme team “Wolkenwachters”! En eindeloos veel respect voor al onze fotografen.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders