Shauni De Cauwer

Vrijwillige medewerker

Shauni De Cauwer

Staat in voor de opvolging van de oproepen

Mama van Sky* en Mayson (7 maand). Verloofd met mijn vriend Thomas. Zeer trotse wolkenwachter en zelfstandig kapster aan huis.

Na het verliezen van Sky* heb ik de organisatie leren kennen en zijn Sharon en Lieselot foto’s komen nemen.
Ik weet dus wat deze foto’s met sterrenmama’s en papa’s doen en net daarom wil ik mijn steentje bijdragen!

Telkens er een oproep binnenkomt is het steeds weer even slikken maar, ik ben daarna zo opgelucht dat er weer mensen zijn die voor altijd mooie foto’s hebben om te koesteren.

Ik ben zo blij dat ik mensen kan helpen en dat ik in zo’n mooie familie terecht gekomen ben. Allen één voor één met een zeer warm hart.
Ik ben deze instantie voor eeuwig dankbaar. Maar vooral voel ik me gezegend om bij zo een mooie familie te horen!

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders