Saskia Haché

Vrijwillige fotograaf

https://www.saskiahache.be

Saskia Haché

Voltijds fotografe

Mama van Gilles, Louise en Olivier. Gehuwd met Bart Timmerman en woonachtig te Oostkamp.

Na 12 jaar in de privé te werken, werd het hoog tijd om van mijn passie mijn beroep te maken. Na een intensieve fotografie opleiding opende ik in 2012 mijn eigen foto studio. Mijn passie ligt bij baby’s en gezinnen.
In januari 2017 startte ik als vrijwilliger bij Boven De Wolken. Ik kwam terecht in een heel warme familie fotografen. Met hart en ziel zet ik me  bij elke oproep in om de ouders de meest waardevolle herinnering te geven aan hun sterrenkindje. Beelden zeggen meer dan woorden… We fotograferen verdriet en pijn maar ook zo veel liefde en warmte…
Wat ben ik trots om van deze familie te mogen deel uit maken.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders