Sandra Wijgerde

Vrijwillige fotograaf

https://www.plukphotography.be/

Sandra Wijgerde

Mijn naam is Sandra en ik woon in de stille Kempen met mijn man Guy ,onze honden en onze alpaca’s.
Ik heb 2 kinderen en 2 pluskinderen die bijna allemaal (zo goed als) het nest verlaten hebben.
Fotografie zat van kindsaf in mijn bloed, ik nam al heel jong het fototoestel van mijn ouders in de hand om foto’s te maken.
Bepaalde composities, kleuren, vormen… het trok mijn aandacht.
Gaandeweg ging ik natuurlijk mijn kinderen fotograferen,daarna een bevriend koppel dat in het huwelijk trad en zo rolde ik via cursussen verder en verder in de fotografiewereld en bleek ik heel graag gezinnen te fotograferen.

Toen een fotografe in haar instastories liet weten op weg te zijn voor Boven de Wolken werd mijn interesse gewekt.
Ik wilde al langer iets doen voor mensen, iets betekenisvol doen in mijn leven en als dat dan via fotografie kon…. zou dat niet geweldig zijn?!
Met kloppend hart gaf ik mij op als stagiaire en met knikkende knieën ging ik mee op pad.
Het bleek voor mij een schot in de roos!
Het gevoel dat je krijgt wanneer je de mensen mag ondersteunen in de moeilijkste dagen in hun leven en hen iets waardevols kan schenken, de dankbaarheid van de ouders… het is van onschatbare waarde en met geen pen te beschrijven.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders