Paulien Lootens

Vrijwillige fotograaf

Paulien Lootens

Hi! Ik ben Paulien, een 27 jarige flapuit met het hart op de tong, 12 jaar samen met Sören waarvan er al 2 jaar getrouwd!
Mama van 2 kapoenen, Lola 8jaar en Pim 3 jaar.

Ik begon op mijn 16 jaar met fotografie, ik had een heel grote interesse: concerten, portretten, natuur, … Nadien kreeg ik kindjes en werden zij voornamelijk mijn onderwerp om vast te leggen. Ik merkte dat ik steeds anders begon te fotograferen, ik legde de lat telkens ook wat hoger voor mezelf (en dat doe ik nog steeds, eeuwige perfectionist).

De eerste keren dat ik naar een oproep vertrok maakte dit me heel zenuwachtig, maar eens ik de kamer binnenstapte voelde ik rust over me heen vloeien. Ik voelde al heel snel waarom ik dit wou doen: Ik kwam in een kamer waar een intens verdriet is, een hele boel emoties maar vooral veel liefde en vooral LIEFDE.
Het gaf me energie achteraf, een beeld te kunnen geven die vol koestering, liefde en fierheid zou bekeken worden. Ik wist voor altijd dat Boven de Wolken een bijzonder plaatsje in men hart ging krijgen.

Ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van deze warme familie.
Elke reportage, elk sterretje, heeft een speciaal plaatsje in mijn hart!

Liefs,
Paulien

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders