Paulien Lootens

Vrijwillige fotograaf

Paulien Lootens

Ik ben Paulien Lootens, getrouwd met de allerliefste man en een enorme fiere mama van Lola en Pim.

Al van kleins af ben ik een zorgend persoon. Ze noemde me al wel eens “het moederke van den hoop”. Zo blijkt het ook, want ik werk in de thuiszorg waar ik steeds in de weer ben om mensen te begeleiden, in hun mooiste momenten van het leven maar ook hun kwetsbaarste momenten van het leven.

Op mijn 16 jaar ben ik gestart met fotografie. Ik zocht duizend-en-een filmpjes op, tips en tricks om de juiste foto’s te maken. Ik ben een eeuwige perfectionist en zoek dus nog steeds naar nieuwigheden om zo de perfecte foto’s te maken voor jullie. Niet alleen vind ik de foto’s belangrijk, maar vind ik het enorm belangrijk om tijd te nemen om naar jullie verhalen te luisteren, maar ook om ruimte te maken voor jullie gevoelens – liefde, verdriet en jawel daar hoort soms ook wel eens een lach bij. Op het einde van dit moment hoop ik vooral op fierheid, fierheid op jezelf maar vooral fierheid voor jullie kleinste sterretjes* die van jullie een knap gezin maakte.

Ik sta klaar voor jullie.

Dikke knuffel. X Paulien

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders