Natasja Duhayon

Vrijwillige fotograaf

https://www.duhayon.be/

Natasja Duhayon

Heel veel verdriet zag ik al voor mijn lens passeren, maar ook ontzettend veel liefde, warmte, moed en kracht.

Vaak wordt me gevraagd:”Hoe doe je dat toch, ik zou dat niet kunnen”. Het is een vraag die me ook heel erg bezig houdt, na elke sterretje opnieuw. Ben ik een ongevoelig mens, dat ik zomaar zonder tranen een fotoreportage kan maken. Maar ondertussen begrijp ik dat mijn gevoelens helemaal in de reportage gaan. Ik huil geen tranen (alhoewel, af en toe pink ik wel een traantje weg, of bij mijn laatste sterretje, te dichtbij, huilde ik tranen met tuiten), maar mijn gevoelens, mijn verdriet gaan helemaal in mijn foto’s. Ik probeer elke reportage opnieuw mijn hart en ziel bloot te geven om de ouders de meest waardevolle herinnering te geven die ze nog hebben van hun kindje.

Ik ben zelf gezegend met 5 prachtige gezonde kinderen en besef maar al te goed wat een bofkont ik ben met deze rijkdom. Ik heb dankzij de sterretjes en hun dappere sterke ouders geleerd om te genieten van de kleine dingen des levens, hoe cliché het ook is.

 

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders