Mona Ceron

Vrijwillige fotograaf

https://www.natureandmoments.be

Mona Ceron

Ik ben kleuteronderwijzeres en fotograaf in bijberoep.
Mijn fotografie begon als een uit de hand gelopen hobby met een voorliefde voor natuur- en landschapsfotografie, omdat ik hou van natuurlijk licht.
Langzaamaan begon ik ook interesse te krijgen voor portretfotografie en wou die integreren in mijn natuurfotografie omwille van dat natuurlijk licht.
Fotografie heeft mijn leven een hele nieuwe wending gegeven in 2009, na een ongeval waardoor ik geen acrogymtraining en dansles meer kon geven.
De fotografie was mijn redding.
En toen ontdekte ik Boven De Wolken en mijn fotografie kreeg een nog meer zinvolle betekenis.
Dankzij foto’s kan ik sterrenouders een houvast bieden, die hun verdriet helpt te dragen. Een tastbare herinnering die voor hen oh zo belangrijk is en erkenning geeft.
Trots om deel uit te maken van Boven De Wolken.
Mona Ceron

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders