Marjorie Heemskerk

Vrijwillige fotograaf

https://www.fotografiemarjorie.be/over_marjorie

Marjorie Heemskerk

Gelukkig getrouwd en samen hebben we 4 volwassen kids en ben ik tante van een sterrenkindje.
Naast mijn job als neonatologieverpleegkundige is fotograferen mijn passie.
Ik probeer heel veel gevoel te laten zien in mijn beelden. Ik fotografeer vooral newborns en kinderen.
Ik haal veel voldoening uit de dankbaarheid van de ouders tijdens de sessie en/of bij het ontvangen van de foto’s. Ik ben me er van bewust hoe de ouders deze foto’s van het prille begin van hun wondertje koesteren.

Daarom zet ik mij met volle overgave in voor Boven De Wolken. Juist voor sterrenouders zijn deze foto’s nog kostbaarder.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders