Marijke Beckers

Vrijwillige medewerker

Marijke Beckers

Staat in voor alle grafische ontwerpen.

Vriendin van Joachim, mama van 2 prachtige monstertjes Lars en Elias, grafisch vormgeefster vanuit het hart en verzot op alles wat met reizen en natuur te maken heeft.

Op 31 maart 2016 kreeg ik de vraag of ik het zag zitten om een logo te ontwerpen. Het is een logo geworden en zoveel meer.
Begin 2017 heb ik helaas van veel te dicht kunnen zien hoe belangrijk het werk van Boven De Wolken is.
Ik ben superblij dat ik op mijn manier kan helpen en deel mag uitmaken van dit team van prachtige mensen.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders