Lies Algoed

Vrijwillige medewerker

Lies Algoed

Beheerder van de facebookgroep voor sterrenouders en lid van het evenementen team.

Ik ben Lies, getrouwd met Jannes.  Mama van June, Jesse* en Mats.
Ik ben kleuterleidster, een job die ik met hart en ziel uitoefen.
Na Jesse* zijn dood ontdekte ik nog meer hoe belangrijk foto’s zijn…  Het zijn de enige herinneringen die we hebben aan onze kleine schat*.  Ik kan er uren naar kijken! Door de vele foto’s in ons huis blijft hij aanwezig in ons gezin. Het is mooi om te horen hoe zijn broer en zus over hem praten.
Ik ben blij en dankbaar dat ik achter de schermen mee kan werken aan dit prachtig initiatief. Het helpt me om positiever om te gaan met dit grote verlies.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders