Klara Mertens

Vrijwillige fotograaf

https://www.duizend-woorden.be

Klara Mertens

Klara, kattenmama van Jules en dolverliefd op mijn vriend, Seb. Opgegroeid in een warm gezin van acht en familie staat nog steeds op de eerste plaats.

Een paar jaar voor mijn geboorte werd ook mijn sterrenzusje, Els*, geboren. Mijn ouders kunnen nog altijd vol trots over hun dochtertje vertellen. Boven De Wolken bestond toen helaas nog niet. Het maakt me blij te weten dat deze nu wel bestaat en dat ik ook deel mag uitmaken van deze warme familie om op die manier trotse sterrenouders een tastbare herinnering te geven.

Wat begon bij het vastleggen van mijn eigen familieverhaal, is uitgegroeid tot het vertellen van een verhaal via beelden van heel veel verschillende mensen. Ik ben ervan overtuigd dat beelden ons kunnen terugbrengen naar een moment en dat beelden nodig zijn om die herinnering voor altijd te kunnen vasthouden.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders