Kirsten Dreesen

Vrijwillige fotograaf

Kirsten Dreesen

Bloemiste, student fotografe en eeuwige chaoot.

Ik leef het leven snel en gepland…. laat dat nu net hetgeen zijn wat kinderen helemaal overhoop halen.

Trotse mama van *Yana, Yuul en Lowy.
Ervaringen leerden mij maar al te goed hoe belangrijk foto’s zijn en hoe groot de “angst” is dat je kind vergeten wordt.

Met heel mijn hart binnen Boven De Wolken wil ik helpen een deel van deze angst weg te nemen en ieder detail vast te leggen voor altijd.

Met net dat tikkeltje meer liefde dan bij een gewone foto.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders