Kimberly Demulder

Vrijwillige fotograaf

Kimberly Demulder

Kimberly, geboren in 1986, vrouw van de beste wederhelft en mama van vier, moeder van vijf. Mijn vrije tijd gaat volledig en met heel liefde naar onze kindjes en naar Boven De Wolken. Als kind wou ik fotografe worden om de tijd te kunnen stilzetten, toch won de passie voor voeding.

Hoewel ik de organisatie al kende leerde ik Boven De Wolken nóg beter kennen dankzij Sofie en Jens, zij organiseerden met een bevriend koppel ‘Aarsele Boven De Wolken’. Toen wist ik dat ik ooit wou fotograferen voor deze prachtige organisatie. Herinneringen maken voor sterrenouders. Ik zou er alles aan doen om die fotografie onder de knie te krijgen en voor deze prachtige organisatie te mogen fotograferen.

Het is niet altijd eenvoudig, je ontmoet telkens een rollercoaster aan emoties. Je komt binnen in een kamer die gevuld is met verdriet, trots, blijdschap, spijt, onbegrip, verwarring, maar vooral heel veel liefde.

Mogen fotograferen voor Boven De Wolken is een hele eer.

Mogen deel uitmaken van zo’n prachtig en sterk team dat Sharon en Anneleen samen oprichtten.

Mogen zorgen voor een herinnering die alle sterrenouders koesteren.

Ik ga met heel veel liefde op pad en zeg met trots dat ik fotograaf ben bij Boven De Wolken.

Met liefde

Kimberly

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders