Kelly Donné

Vrijwillige fotograaf

http://www.kellydonnefotografie.be%20

Kelly Donné

Ik ben Kelly,
vrouw van stijn,
mama van Renzo en Nicky,
baasje van Frostie, Zino en Mila…
In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als opvoedster in een woonvorm voor mensen met een fysieke handicap en / of niet aangeboren hersenletsel.
In 2018 volgde ik mijn hart en zette ik, na enkele jaren opleiding, de stap op fotografe in bijberoep te worden. Sindsdien leg ik met heel veel liefde de meest kostbare momenten vast!
Ik mocht al veel magische momenten vastleggen… van de intiemste geboortes tot de mooiste huwelijksreportages. Maar vooral heel veel lieve snoetjes van alle kinderen die ik al voor mijn lens mocht ontmoeten.
Eind 2020 ben ik gestart als fotografe bij Boven De Wolken. Het is met een heel klein hartje dat ik telkens opnieuw die kamer binnen stap en ouders ontmoet die net het grootste verdriet beleven. Ondanks dat het een heel moeilijk en verdrietig moment is, is het ook een heel warm moment met heel veel liefde…
Werken bij Boven De Wolken is zoveel meer dan fotograferen! Het is ook een luisterend oor zijn herinneringen helpen maken, de liefde vastleggen… Soms met een lach en soms met een traan.
Het geeft me voldoening dat mijn foto’s het verdriet kunnen verzachten en dat ouders de tastbare herinnering aan hun kindje voor altijd kunnen koesteren.
Omdat ik steeds meer besef dat er na het overlijden altijd een gemis zal blijven, bied ik ook schaduwfoto’s aan. Op deze manier zal iemand we moeten missen, niet gemist moeten worden op nieuwe foto’s…
Veel liefs, Kelly

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders