Kathy Duyck

Vrijwillige fotograaf

Kathy Duyck

Mijn naam is Kathy Duyck. Luc is mijn man en Chloë ons dochter. Fotografie is een hobby van mij en ik ben een enorme dierenvriend.

Enkele jaren geleden vertelde mijn dochter me dat er foldertjes op haar werk lagen,  een organisatie BovenDeWolken genaamd, zocht vrijwilligers fotografie.

‘Is dit niks voor jou, mama? Zo kan je je hobby een zinvolle betekenis geven’

Ik heb er enkele jaren over gedaan vooraleer ik de stap durfde te zetten.

Toen mijn mama stierf, heb ik de knoop doorgehakt.

Mijn eerste shoot bij BDW kon niet symbolischer zijn…Op Moederdag (eerste Moederdag zonder mijn mama) en op de afdeling waar mijn dochter werkt.

De beslissing om bij de BDW familie toe te treden was de beste beslissing ooit!

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders