Karin Kesteloot

Vrijwillige fotograaf

https://karinkes.wixsite.com/kkfotografie

Karin Kesteloot

Fotografie is altijd al mijn meest boeiende hobby geweest – de laatste jaren vooral toegespitst op macro-opnames.. de bloemetjes en de bijtjes in al hun glorie!

Toen ik een oproep van Boven De Wolken zag voorbij komen voelde ik me meteen aangesproken.

Een moeilijk onderwerp, maar ook een hele uitdaging. Op technisch vlak – omdat het iets volledig nieuw was voor mij – maar ook op menselijk vlak: hoe zal ik kunnen omgaan met zo’n diep verdriet – wat zeg ik wel of niet tegen de ouders?

En achteraf – bij het bekijken van de foto’s – hoe verwerk ik het zelf?

Gelukkig kreeg ik na mijn eerste opdracht een ontzettend lieve mail van de ouders met zoveel dankbaarheid dat ik dacht – daar moet ik mee doorgaan. Ik doe hier iets goeds!

Als een klein talent een grote troost voor mensen kan betekenen dan geeft dat heel veel voldoening.

Ik hoop het nog lang voor zo’n mooie organisatie als Boven De Wolken te kunnen doen!

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders