Kaat Bonte

Vrijwillige fotograaf

https://www.kaatbonte.be

Kaat Bonte

Zotte mama van Lars en Lenke.

Spontaan, spring-in-het-veld, romantisch, zin in het leven, zot van kindjes.

Ik ben Kaat, geboren op een zonnige middag aan het ‘zéétje’. Vrolijk opgegroeid tussen twee plagende broers, en als 2 handen op 1 buik met mijn vader, ben ik als semi-rebelse puber doorheen mijn middelbare studies gegaan. De hogere studies in het Gentse gingen iets enthousiaster en in 2008 stond ik in het werkveld als maatschappelijk werker. Maar de grote passie bleef sluimeren.

Wat begon als een hobby, werd een opleiding en vandaag ben ik volop bezig met fotografie. Ondertussen heb ik mijn rebellie doorgegeven aan mijn rijke kroost. Lars spant de kroon en zijn kleine zus, Lenke, volgt hem op de voet. Bewegelijke, spontane & enthousiaste kinderen die ik af en toe aan de kapstok kan hangen. Maar ik haal ze er met plezier weer af. Ze zijn mijn alles en alles wat ik doe, is voor hen.

Wie me kent, weet dat ik een vat vol tegenstellingen ben. Een dromer, maar ook een doener. Impulsief maar gevoelig, een spring-in-het-veld maar geduldig. En gelukkig zijn mijn kinderen dit ook. Het is dagelijks balanceren en de dagen mogen van mij meer uren bevatten, maar ik houd zó van het leven.

En daarom ben ik blij dat ik af en toe iets kan terugdoen.

 

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders