Julie Van Den Steen

Vrijwillige fotograaf

Julie Van Den Steen

Ik ben Julie, ambulancier op de spoedgevallendienst UZ Gent, waar ik mijn passie van hulpverlening elke dag opnieuw mag uitvoeren.

Mensen helpen heeft me altijd al een goed gevoel gegeven.

4 jaar geleden wilde ik iets met mijn creatieve kant doen en ben ik begonnen aan een opleiding fotografie.

Ik leerde Boven de wolken kennen via mijn vrouw, die werkzaam is als vroedvrouw en jullie organisatie al langer kent.

Al sinds ik begonnen was met fotografie was het een droom om ook fotografe te worden bij Boven de wolken.

Op die manier komen mijn beide passies samen, het creatieve luik van fotografie en de hulpverlening die je kan bieden aan ouders.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders