Julian Hills

Vrijwillige fotograaf

https://www.hools.be

Julian Hills

Een Engelse ‘self-taught’-fotograaf die in België woont.
ik focus me vooral op vrijwilligerswerk en sociale projecten binnen de fotografie.
Het is in dit soort fotografie dat ik de emoties terugvind waar ik zoveel van hou.

Ik werk ook samen met andere verenigingen zoals ATD Fourth World, Stichting tegen kanker, Make a Wish, Bikers for Children, Justine for Kids, Down Syndrome Foundation, Lou Foundation,…

En nu behoor ik ook tot Boven de Wolken, waar ik heel trots op ben. Zo hoop ik hulp te bieden aan ouders op de moeilijkste momenten in hun leven.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders