Jens Vanherck

Vrijwillige fotograaf

Jens Vanherck

Mijn naam is Jens, 27 jaar, geboren in Mol en momenteel woonachtig in het prachtige Borgloon, en vooral fiere papa van sterrenkindje Devon✨
In het dagelijkse leven ben ik vrachtwagenchauffeur en natuurlijk een fervent hobbyfotograaf. Mijn eerste ervaringen in de fotografie deed ik vooral op in de eventsector. Daarna heb ik de fotografie een tijdje uit het oog verloren, maar nu zijn we al weer een tijdje actief bezig.
Door mijn eigen ervaring met boven de wolken, besefte ik eens te meer hoe waardevol foto’s kunnen zijn. Zeker op momenten dat je zo een ingrijpende gebeurtenis meemaakt. De mama van Devon en ikzelf hebben heel veel steun gehad aan de prachtige foto’s die Fabian heeft gemaakt van ons ventje. Hiervoor zullen we hem en Boven de wolken eeuwig dankbaar zijn.
Ik heb dan ook niet lang moeten twijfelen om mezelf kandidaat te stellen als vrijwilliger. Op deze manier hoop ik ouders een net zo mooie herinnering te geven als wij hebben mogen ontvangen.
Ik ben dus oprecht trots om Boven De Wolken vrijwilliger te zijn!

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders