Jasmine Creemers

Vrijwillige fotograaf

http://jasminecreemersphotography.weebly.com/

Jasmine Creemers

Ik ben Jasmine, 36 jaar, catmom en woon in Berchem (Antwerpen).

Van opleiding ben ik architect, maar ik werk sinds een paar jaar als creative designer voor de mooiste beddengoedwinkel van Antwerpen. Ik ben dus zowel in mijn job als in mijn vrije tijd heel graag creatief bezig en zo is fotografie een uit de hand gelopen hobby geworden.

Mijn liefde voor fotograferen begon op mijn 18e, toen ik voor het eerst een professionele camera in handen kreeg. Het was liefde op het eerste gezicht. Sindsdien ben ik verliefd op het vangen van emoties en het vastleggen van de juiste sfeer op elk moment.

Op mijn eigen manier, met een aanwezige lach en altijd een positieve vibe, probeer ik de emotie en echtheid in beeld te vangen. Ik maak me geen zorgen of een kind niet zal willen poseren, ik laat ze gewoon hun ding doen. Het zijn die ongedwongen momenten die de foto’s zo waardevol maken.
Naast mijn avonturen in het vastleggen van spontane gezinsmomenten, vind je me vaak op reis, zoekend naar nieuwe inspiratie en prachtige landschappen om vast te leggen. Mijn focus ligt op het creëren van beelden die een verhaal vertellen en die een uniek verhaal laten stralen.

De afgelopen jaren heb ik door enkele vriendinnen Boven de Wolken leren kennen. Ik zie hoe ongelofelijk veel troost zij halen uit deze foto’s en hoe waardevol deze herinnering is. Ik ben dan ook heel erg blij dat ik hier mee aan mag werken.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders