Isabelle Michiels

Vrijwillige fotograaf

Isabelle Michiels

In mijn jeugd groeide ik op in de bergen. Niet zo van die bergen waar je uren kan genieten van mooie panorama-uitzichten. Neen, bergen waar je af en toe een kraan of vrachtwagen tevoorschijn zag komen. Een fijne tijd maar veel te snel gegaan.

Als puber was ik een kwajongen. Dus… geen rokken of jurken!

Mijn studententijd was de max. Tekenen, schilderen, boetseren… echt iets voor mij! Er ontstonden vriendschappen voor het leven. Vanuit vriendschap groeide er liefde en vanuit die liefde kwamen er kindjes… 2 zelfs! ? Toon & Stan (Oh ja… dacht ik toen, snel een camera aanschaffen zodat ik ontelbare foto’s kan nemen van die kleine snuiters.) Zo is ook mijn liefde voor fotografie ontstaan. Leg vast wat belangrijk is en maak herinneringen die tastbaar zijn voor het leven.

Naast mijn warme familie maakt Boven De Wolken mijn plaatje compleet. Ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken aan deze prachtige organisatie.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders