Ilse Vandamme

Vrijwillige fotograaf

Ilse Vandamme

Hallo, ik ben Ilse Vandamme, 29 jaar en ondertussen al 4 jaar gelukkig getrouwd met de beste hubby Sam, in december 2017 mochten we onze eerste kleine spruit verwelkomen. Wij wonen samen met onze twee katten in Sint-Jan (Ieper) waaruit ik sinds 2012 als lifestyle fotograaf in bijberoep werk.

In 2016 melde ik mij reeds aan bij de stichting Earlybirds, de stichting fotografeert prematuur geboren baby’tjes. Bij mijn eerste opdracht van Earlybirds werd mij duidelijk hoe klein de grens is van geluk en ongeluk. Toen ik even later dan ook de oproep op Facebook zag voorbij komen van Boven De Wolken was de aarzeling zeer klein.

Echter de stap naar de eerste “opdracht”, het eerste kleine sterretje was veel groter. Gelukkig was Kim er die met een fantastische uitleg, zijn ongelooflijke rust me de kamer deed binnen gaan. Mijn eerste ster heeft dan ook een speciaal plaatsje in mijn hart, Jietske*.

Graag wil ik toch iedereen van boven de wolken bedanken, Anneleen, Sharon, top doen jullie het! Team collega fotografen, de steun de er van jullie kan gekregen worden is uiterst belangrijk. Bedankt allemaal!

Liefs,
Ilse

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders