Ilse Van Deursen

Vrijwillige fotograaf

https://www.ac-fotografie.com/

Ilse Van Deursen

Ik ben Ilse, 48 lentes jong, mama van 2 dochters en 1 zoon, en binnenkort ook voor de eerste maal nonna van een kleinzoon.

Mijn fotografieverhaal startte bij de geboorte van m’n zoontje Mauro in 2009. Al snel raakte ik, samen met mijn echtgenoot Alex in de ban van fotografie. In de loop van de jaren groeiden we meer en meer als duo in onze passie voor digitale beeldvorming en creativiteit. In 2012 werd AC-fotografie geboren. We ademen fotografie en zijn steeds op zoek naar beter. Omdat we dit avontuur met twee beleven, creëerden we, onbewust, al een unieke faam als duo.

In 2017 kwam de dringende oproep naar meer fotografen bij Boven De Wolken. Na héél lang twijfelen én een duwtje in de rug van een nichtje van mij, die ook een zoontje verloor, waagde ik de stap.

“Emotie” is voor mij hét belangrijkste in fotografie. Maar meestal kom je als fotograaf in contact met emoties van geluk, blijdschap, verwondering en ontroering. Ik vond dat ik als fotograaf ook de andere emoties niet uit de weg mocht gaan. Daarom ‘Boven de wolken’ dus.

En ik hoop dat ik, elke keer als ik op pad ga, met mijn wolkenbadge opgespeld, toch een klein beetje kan helpen in het verzachten van ontroostbaar verdriet en vooral een verhaal van liefde kan vastleggen.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders