Ilse Fimmers

Vrijwillige fotograaf

https://www.ilsefimmers.be

Ilse Fimmers

Manager van een drukke bende : Jerôme , Pauline en Arthur (geweldige kinderen), Philip (man die de wereld rondreist), Norman & Raymond (labradors) en Mango (poes)
Als full time fotograaf, fotografeer ik het liefst mensen : grote mensen, kleine mensen, jonge mensen , oude mensen, blije gezichten, maar ook verdrietige gezichten. Want emoties mogen, moeten zelfs vast gelegd worden!
Dit sluit naadloos aan bij “Boven De Wolken”: Tijdens een zeer emotioneel moment de oneindige liefde vastleggen.
En dit doe ik met heel veel liefde,
Ilse

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders