Hans Vangeel

Vrijwillige fotograaf

http://www.hansvangeel.com/

Hans Vangeel

Vader van 4 gezonde, levenslustige kinderen. In deze context niet geheel onbelangrijk. Gehuwd met een topwijf. Ook daar mag ik mijn handjes kussen.

Waarom ‘Boven de Wolken’, vraagt men me wel eens. ‘Jij was toch concertfotograaf?’
Klopt, ik heb de meeste frontstages gezien, de grootste en de kleinste sterren op de grootste en de kleinst mogelijke podia. Maar maakt een mens daar een verschil? Schouder aan schouder met tientallen andere fotografen, hopend op dat ene lucky shot, gedurende de eeuwige ’three songs, no flash’? En de volgende dag tientallen identieke beelden in de pers.

Als fotograaf voor Boven de Wolken heb ik wel het gevoel echt een verschil te kunnen maken. Sterrenouders hebben immers slechts luttele tijd om herinneringen op te bouwen met hun sterretje. Dagen, soms slechts uren. Daar een deel van uitmaken, sterrenouders bevestigen in het feit dat ze ook echt mama en papa zijn en hen een tastbare herinnering aanreiken in de vorm van een fotoreportage, dàt is mijn motivatie.

Geen three songs, no flash… ik heb een andere frontstage gevonden. Die van het leven. Ook met grote sterren, maar dan anders.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders