Eva Vens

Vrijwillige fotograaf

https://www.evavensphotography.com

Eva Vens

Eva Vens – vrouw – dochter – zus – echtgenote – mama van 3 – vriendin – collega – fotograaf

Houdt van veldbloemen en van bloesem, van de geur van verse muntthee, van het zachte avondlicht, een warme lach op een gezicht. Omdat het leven mij heeft laten zien dat niets vanzelfsprekend is, dat alles soms anders loopt dan verwacht of gehoopt, en omdat ik weet hoe belangrijk beelden daarbij zijn.

Wanneer jouw wereld stilstaat, maar de tijd verdergaat, hoop ik je een herinnering te geven en je te laten weten, dat jullie kindje nooit, maar dan ook nooit zal worden vergeten.

Liefs, Eva

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders