Els Steyaert

Vrijwillige fotograaf

http://www.krunkelsfotografie.com

Els Steyaert

Mijn naam is Els Steyaert en ik ben op de eerste plaats moeder van 2 zalig toffe kinderen, die elk voor een leuke schoondochter/schoonzoon gezorgd hebben, en met hun vier hebben ze mij de super trotse Omi van 4 kleinkinderen  gemaakt!

 

Ik ben in hoofdberoep ondertussen al 37 jaar verpleegkundige in het ziekenhuis, waarvan al 30 jaar in de nachtdienst.

In bijberoep ben ik fotograaf met de nadruk op “mensen” in al hun stappen van het leven van piepjong tot stokoud. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen fantastisch mooi in beeld gebracht kan worden.

De kriebels om te fotograferen zijn bij mij begonnen rond mijn 15 jaar, ik weet nog heel goed dat ik, van het verdiende geld van m’n eerste vakantiejob, een eerste spiegelreflexcamera heb gekocht. Tot grote ergernis van mijn ouders want die vonden dat een veel te dure uitgave.

Gelukkig heb ik een schat van een man ( waarmee ik sinds mijn 17jaar samen ben )  die met mij mee het verhaal van mijn eigen studio etc etc heeft waar gemaakt en die mee uren en uren tijd in mijn bijberoep steekt.

Zo is www.krunkelsfotografie.com onstaan.

Hoe ik bij “boven de wolken” ben geraakt?

Ik was er al een paar keer over aangesproken door mensen rondom mij die zeiden dat ik daar de geknipte persoon voor zou zijn, maar heb voor mezelf toch een paar jaar tijd nodig gehad om me er klaar voor te voelen.

Als ik iets doe wil ik het 100% goed doen en wil ik er zelf volledig klaar voor zijn.

Ik ben een weegschaal van sterrenbeeld en kan soms enorm wikken en wegen, maar eens ik iets beslis sta ik vol achter mijn keuze. Zo ook met “boven de wolken” ik ben blij dat ik de sprong heb gemaakt, want ik merk hoeveel we kunnen betekenen op zo’n moeilijk moment en de dankbaarheid van de ouders met een sterrenkindje is enorm!

Dus, ik noem me nu héél graag: trotse fotograaf bij Boven de wolken!

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders