Eleni Kennedy

Vrijwillige medewerker

Eleni Kennedy

Hey! Ik ben Eleni, naast de jongste, ook een van de vrolijkste en fierste Wolkenwachters bij Boven De Wolken. Naast vrijwilliger voltijds studente Rechten aan de UA, bezige bij en de fierste meter van onze allerliefste Felix*.

Dankzij de vraag van mijn broer en schoonzus of ik meter wilde worden van hun tweede kindje, kwam ik terecht bij deze prachtige vzw. Het was één van de meest hartverscheurende momenten uit ons leven, maar Felix* zorgde er wel mee voor dat ik er vandaag meer dan ooit kan zijn voor al die lieve sterrenouders. Ik ben zo dankbaar dat ik deel mag uitmaken van onze prachtige wolkenfamilie. Elk sterretje sluiten we voor eeuwig in ons hart.

Veel liefs,
Eleni

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders