Dominique De Visscher

Vrijwillige fotograaf

https://jijenik-fotografie.be/

Dominique De Visscher

Ik ben Dominique °1963, gehuwd met de allerliefste,
mama & liefmama
omi en kattenmama.

Ik ben verpleegkundige van opleiding en heb 40 jaar in de zorg gewerkt, daarnaast ben ik ook fotograaf.
Sinds 2018 zit ik als fotograaf in het mooie BDW-team. Ik heb tussendoor een tijdje de Wolkenwacht gedaan en verder verzorg ik nu ook beoordelingen voor de stagiairs-fotografen.
Als fotograaf bij BDW wil ik sterrenouders en hun familie tastbare herinneringen geven met mooie beelden, waar verdriet, maar ook veel liefde en trots een plaats krijgen zodat zij daar steun en erkenning kunnen in vinden.
Naast BDW ben ik ook vrijwillig fotograaf bij Demiclowns.
In mijn eigen werk als lifestyle gezinsfotograaf en boudoirfotograaf leg ik ook graag emoties vast, intieme momenten, verbinding en (zelf)liefde.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders