Delphine Kesteloot

Vrijwillige fotograaf

https://www.fotograafien.be

Delphine Kesteloot

Hallo, ik ben Delphine. Echtgenote. Mama van 2 tieners en we hebben ook een hondje in huis. Mijn hobby’s zijn dan ook gaan wandelen met de hond, een filmpje of serietje kijken doe ik ook wel graag. En fotografie: dat is een uit de hand gelopen hobby! ?
Ik werk deeltijds als onthaalbediende en ben fotograaf in bijberoep. En alsof dat nog niet druk genoeg is, maak ik ook voor Boven De Wolken, in de mate van het mogelijke, ook gaatjes vrij in de agenda. In mijn dichte omgeving kwam ik in aanraking met het verlies van een sterrenkindje, waarvan geen beelden bestaan. Een groot gemis voor de ouders, zo blijkt! Daarom vind ik het belangrijk dat Boven De Wolken er is, en blijft bestaan.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders