Cindy Van Osch

Vrijwillige fotograaf

Cindy Van Osch

Ik ben Cindy, getrouwd met Rik, mama van 3 (volwassen) kinderen en hondenmama.

Geboren in de lente van 1979 in Nederlands Limburg en in 2005 vanwege de baan van mijn man verhuisd naar de Antwerpse Kempen.

 

Sinds 2008 ben ik op hoog niveau actief in de hondensport maar duiven maken al jaren ook een groot deel uit van mijn leven.

Ik speel graag escape rooms en lees het liefst politie thrillers van mijn favoriete auteurs M.J. Arlidge of Peter James. Verder kan ik erg genieten van lekker eten en vind ik het super leuk om te bakken… van brood tot koekjes, cake en taarten.

 

Ik ben reeds 7+ jaar professioneel fotograaf in bijberoep. Begonnen met het fotograferen van honden en inmiddels uitgebreid met een studio voor zwangerschap- en newborn fotografie.

 

Mijn visie als fotografe is het creëren van memories for life en ik ben dankbaar dat ik, via Boven de wolken, sterrenouders iets tastbaars kan geven dat ze hun leven lang kunnen koesteren.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders