Cindy Castelein

Vrijwillige fotograaf

https://cindycastelein.wixsite.com/fotocindy

Cindy Castelein

Ik ben Cindy Castelein, gehuwd, heb 2 dochters en woon in Eernegem. Ik werk deeltijds bij Daikin en heb daarnaast m’n passie gevonden in fotografie.

Toen mijn oudste net 1 maand jong was, zijn vrienden van ons hun dochtertje van net geen 10 maanden oud verloren. Heel onverwacht kwam ze in een coma terecht en ze heeft het niet meer gehaald. Ze hadden toen wel al veel herinneringen op video en foto. Ik heb gemerkt dat hun foto’s en beelden heel belangrijk waren/zijn voor hen. Dit is altijd ergens in m’n achterhoofd blijven hangen.

Toen ik Boven De Wolken leerde kennen, wilde ik dit meteen ook doen, al heeft het nog even geduurd voor ik de stap durfde zetten. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad me aan te sluiten bij deze fantastische groep en ik hoop dat ik ouders en familie die met dit soort verlies te maken hebben een hart onder de riem kan steken.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders