Charlotte Van der Linden

Vrijwillige medewerker

Charlotte Van der Linden

Freelancer en lid eventteam

Ogen vol bewondering
Haren in de wind
Het leven is een avontuur en ik?
Ik ben een zonnekind.
Enthousiast, goedlachs, gevoelig zieltje. Mama van een dochter en zoon, Robin & Floris. Na mijn bachelor in de orthopedagogie, studeerde ik nog een aantal jaartjes bij om les te geven. Ik werk nu als opvoedster in een middelbare school. Een boeiende en afwisselende job die ik met hart en ziel doe. Ik leerde Boven De Wolken via Sharon kennen. Ik heb door Nina, haar sterrendochtertje, gezien wat foto’s kunnen betekenen bij het verlies van een kindje. Ik startte als wolkenwachter maar omwille van privéredenen schakelde ik over naar freelancewerk. Aangezien ik graag een babbeltje sla, ben ik vaak te vinden achter een kraampje waar spulletjes van BDW worden verkocht. Ik ben ook lid van het eventteam en probeer ook daar mijn steentje bij te dragen. Ik maak deel uit van een fantastische, hartverwarmend familie. Hier kan ik mijn batterijen opladen!

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders