Caroline Geirnaert

Vrijwillige fotograaf

http://www.carolinegeirnaert.be

Caroline Geirnaert

Ik ben Caroline Geirnaert, gehuwd met Eric, heb 1 bijzondere dochter Laetitia en zoontje Matías* (2004).  Daarnaast hebben wij 2 honden Yana en Rajko en poes Milo.  Wij wonen in Ronse en ik werk sedert 2005 zelfstandig als Professioneel Coach bij deVijfklaver en ben daarnaast Afscheidsfotograaf.

Herinneringen maken via beelden is heel waardevol. Ook voor die verdrietige momenten waarbij we een dierbaar iemand verliezen… door mijn levenservaringen begrijp ik verdriet en wil ik het bespreekbaar maken. Ik wilde me al een tijdje mij aanmelden als fotograaf en het heeft even geduurd voor ik de stap heb gezet..

Toen ik mij aanmeldde bij Boven De Wolken, en werd toegelaten om deel uit maken van het team, was ik zo dankbaar dit te mogen doen. Zachte herinneringen maken voor de ouders, de familie, de broers, zusjes… bij de fotoshoot gaat het niet enkel om beelden maken. De communicatie is zo belangrijk en door mijn jarenlange ervaring als coach kan ik dit meenemen en daar dankbaar gebruik van maken. Wat je schenkt aan de ouders, is van onschatbare waarde. Het team van Boven de Wolken is een prachtig team en wij willen ouders een hart onder de riem te steken.

 

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders