Bo De Saedelaere

Vrijwillige fotograaf

http://www.bofotografie.be

Bo De Saedelaere

Hey!

Ik ben Bo,
30 jaar en mama van Nona en Sue. Parttime opvoedster en fotograaf in bijberoep. Sinds kort woon ik in het Oost-vlaamse Hamme. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en geniet ik van de rust en de natuur. Ik ben een echte muziekliefhebber en creatieveling.

Sinds de geboorte van mijn jongste dochter heb ik eindelijk mijn passie voor fotografie laten groeien. Ik startte vooral met zwangerschapsfotografie en werd al snel geboeid door geboortefotografie. Door het fotograferen leerde ik veel mooie mensen kennen die me hun verhaal en ervaring met Boven de wolken toevertrouwde. Elk verhaal raakte me diep en ik besloot om dit avontuur aan te gaan.

Intussen mocht ik al een aantal mooie sterretjes en hun ouders ontmoeten. Al deze kindjes hebben een mooi plekje in mijn hart. Met een klein hartje ga ik steeds de kamer binnen, maar dan denk ik aan de mooie verhalen en weet ik weer waarom ik dit wil doen. tastbare herinneringen die troost kunnen brengen, dit is mijn doel.

Ik kijk uit naar de toekomst en ben blij dat ik hier deel van mag uitmaken ?

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders