Baci Lauwers

Vrijwillige fotograaf

https://www.Tobelicious.be

Baci Lauwers

Ik ben Baci (Batchi uitgesproken), 35 jaar, mama van 3 kids en voltijdse leerkracht in een ondersteuningsnetwerk. Ik werk dagelijks met jongeren met autisme en gedragsstoornis.
Ik woon samen met mijn gezin in Westerlo.

Ik vond enkele jaren geleden mijn passie in fotografie. Onder de naam Tobelicious  shoot ik vooral huwelijken en gezinnetjes. Steeds meer kwam er ook studiowerk bij. Ik verdiepte mij in newborn en kinderfotografie en tijdens het coronatijdperk werkte ik op zolder mijn eigen studio uit.

Ik probeer mij zelf telkens uit te dagen en 1 van deze uitdagingen was ook Boven De Wolken. De meerwaarde die ik kan bieden bij het verwerken van dergelijk groot verlies is hartverwarmend. Ik ben ben blij dat ik ouders een mooie herinnering kan geven in moeilijke tijden. Ik ben trots deel uit te maken van de BDW-familie!

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders